GRUPPO PALAZZETTI
Ελληνικά English
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΩΣ 31/08/2020
ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΩΣ 31/08/2020

Προσφορές Περισσότερα
Εταιρικά Νέα Περισσότερα
Εταιρίες
Newsletter Περισσότερα
 
 
Με την εγγύηση της
STARFIRE
με την τεχνολογία της
PALAZZETTI
 
ΠΟΙΟΤΗΤΑ • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ • ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ
 

Η αγορά ενός προϊόντος PALAZZETTI είναι μια επένδυση για το μέλλον

    

 

Σόμπες pellet

Οι σόμπες pellet, έχουν ως βασική λειτουργία την οικιακή θέρμανση χρησιμοποιώντας την βιομάζα pellet ως υλικό καύσης. Η βιομάζα pellet οικιακής χρήσης είναι καθαρό φυσικό ξύλο (δασική βιομάζα) χωρίς χημικές προσμίξεις το οποίο αφού το αλέσουν, αφαιρούν την υγρασία σε ειδικά ξηραντήρια, το συμπιέζουν σε μικρά κυλινδρικού σχήματος  τεμάχια διατομής 6 mm και μήκους 150-300 mm, η θερμογόνος του ισχύς κυμαίνεται από 4100-4400 Kcal/Kg. Τo  pellet  ως καύσιμο πρέπει να είναι πιστοποιημένο και να έχει σε εμφανές σημείο πάνω στην σακούλα της συσκευασίας του  την ένδειξη DIN PLUS  και EN PLUS Α1 όπως επίσης και τις επίσημες μετρήσεις των πιστοποιήσεων όσον αφορά την  ανά κιλό θερμογόνο ισχύ, τις εκπομπές, το υπόλοιπο στάχτης κ.λπ.

Οι σόμπες pellet palazzetti χωρίζονται σε δυο μεγάλες κατηγορίες, τις αερόθερμες αυτές οι οποίες ζεσταίνουν αέρα και τις καλοριφέρ οι οποίες ζεσταίνουν νερό. Στην αερόθερμη σόμπα pellet ο αέρας μεταδίδεται με βεβιασμένη μέσω ηλεκτρικού ανεμιστήρα,προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα της μεταφοράς αυτού του ζεστού αέρα μέσω αεραγωγών  και σε άλλους χώρους.  Η σόμπα pellet καλοριφέρ λειτουργεί ως ένας λέβητας και μέσω του ζεστού νερού που παράγει μπορούμε να ζεστάνουμε ομοιόμορφα όλο το σπίτι μας μέσω των σωμάτων  καλοριφέρ, μπορεί επίσης να  ζεσταίνει και το boiler για να έχουμε και ζεστό νερό χρήσης. Καταλαμβάνουν μικρό χώρο σε σχέση με άλλους μηχανισμούς θέρμανσης και μπορούν ταιριάξουν απόλυτα με τον χώρο σας, παράγονται σε διάφορα σχέδια και με διαφορετικά υλικά επένδυσης, ώστε να ικανοποιούν και τα αισθητικά σας κριτήρια.

Η εταιρεία μας, σας προμηθεύει με σόμπες pellet της Palazzetti, εταιρεία της οποίας είμαστε αντιπρόσωποι και διανομείς των προϊόντων της σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για μια από τις καλύτερες Ιταλικές εταιρείες παγκοσμίως που εκτός από σόμπες pellet τις οποίες σας προμηθεύει με βασικό μεσάζοντα την εταιρεία μας, κατασκευάζει επίσης τα ενεργειακά τζάκια, σόμπες ξύλου, λέβητες pellet αλλά και προϊόντα όπως είναι οι barbeques και οι φούρνοι.

Οι σόμπες pellet της Palazzetti σας προσφέρουν μεγάλη θερμική ισχύ, με την καλύτερη θερμική απόδοση για μεγάλη οικονομία στη κατανάλωση βιομάζας pellet, διαθέτουν το σύστημα της  μετάκαυσης και αγαπούν τη φύση γιατί έχουν τις χαμηλότερες εκπομπές CO και μικροσωματιδίων προς το περιβάλλον.

Οι σόμπες pellet της Palazzetti που σας προμηθεύουμε είναι οι πιο σύγχρονες που κυκλοφορούν παγκοσμίως, η θερμική τους απόδοση ξεπερνά το 90% και φθάνει έως 96,6%, είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής ένωσης και ανήκουν στην Ενεργειακή κλάση 3 και 5. Είναι εύχρηστες και χαρακτηρίζονται από την ποιοτική, αποδοτική ,οικολογική και την οικονομική τους λειτουργία,  με  μεγάλη ανθεκτικότητα και αντοχή στο χρόνο.
Παρέχεται εγγύηση ορθής λειτουργίας και πιστοποιείται η άριστη απόδοσή και  ποιότητά τους από την DΙΝ της Γερμανίας, την VKF-ΑΕΑΙ της Ελβετίας και την BV-G της Αυστρίας και την UNI Ιταλίας.

Εμείς επιδιώκουμε να σας παρέχουμε το καλύτερο, και γι’ αυτό τον λόγο σας εφοδιάζουμε με τέτοιου είδους ποιοτικά προϊόντα.