Φιλτρα
 • Τιμή
  € -
Κατηγορίες

Καπνοδόχοι ΙΝΟΧ

Καπνοδόχοι ΙΝΟΧ

Η Roccheggiani  είναι η μεγαλύτερη Ιταλική εταιρεία και μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως στον τομέα κατασκευής καπνοδόχων ΙΝΟΧ μονού ή διπλού τοιχώματος για λέβητες, τζάκια και σόμπες όπως επίσης και αεραγωγών για συστήματα κλιματισμού. Η εταιρεία Roccheggiani είναι πιστοποιημένη με ΙSΟ οργάνωσης και παραγωγής και όλα τα προϊόντα της είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης διαθέτει πιστοποιητικό CE και επίσης τα πλέον εγκεκριμένα πιστοποιητικά ποιότητας όπως UNI, IMQ, ΤUV.
Οι καπναγωγοί ΙΝΟΧ κατατάσσονται στις παρακάτω κατηγορίες:
 

 1. 'Άκαμπτοι καπνοδόχοι μονού τοιχώματος ΙΝΟΧ AISI 316L

 • SΡ καπνοδόχος μονού τοιχώματος ΙΝΟΧ AISI 316L(0,6mm) λείας επιφάνειας με ραφή laser χωρίς φλάντζα σιλικόνης.
 • SPG καπνοδόχος μονού τοιχώματος ΙΝΟΧ AISI 316L(0,5mm) λείας επιφάνειας με ραφή laser και φλάντζα σιλικόνης.
   
 1. 'Άκαμπτοι καπνοδόχοι ΙΝΟΧ διπλού τοιχώματος  με μόνωση 25 ή 50mm από κεραμικό βαμβάκι υψηλής πυκνότητας.

 • DP 25 (μόνωση 25mm) καπνοδόχος διπλού τοιχώματος ΙΝΟΧ λείας επιφάνειας με ραφή laser. Το εσωτερικό τοίχωμα είναι σε ΙΝΟΧ AISI 316L (0,6mm) και το εξωτερικό σε ΙΝΟΧ AISI 304(0,6mm).Το εξωτερικό τοίχωμα ΙΝΟΧ AISI 304 μπορεί να βαφτεί σε οποιοδήποτε χρώμα RAL ή να αντικατασταθεί από από ΙΝΟΧ AISI 316L ή από χαλκό (0,8mm).
 • DP 50 (μόνωση 50 mm) καπνοδόχος διπλού τοιχώματος ΙΝΟΧ λείας επιφάνειας με ραφή laser. Το εσωτερικό τοίχωμα είναι σε ΙΝΟΧ AISI 316L (0,6mm) και το εξωτερικό σε ΙΝΟΧ AISI 304(0,6mm).Το εξωτερικό τοίχωμα ΙΝΟΧ AISI 304 μπορεί να βαφτεί σε οποιοδήποτε χρώμα RAL ή να αντικατασταθεί από από ΙΝΟΧ AISI 316L ή από χαλκό (0,8mm)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της Roccheggiani

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Καπνοδόχοι, ΙΝΟΧ, Inox