Φιλτρα
  • Τιμή
    € -
Κατηγορίες

Λέβητες Pellet

Λέβητες Pellet

   

 

Λέβητες pellet

Η εταιρεία μας είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδος των εταιρειών Palazzetti, STEP και Biodom και σας προμηθεύει λέβητες pellet με την καλύτερη σχέση ποότητας/τιμής. Οι λέβητες pellet χρησιμοποιούν ως καύσιμο τη βιομάζα pellet και προσφέρουν τον πιο οικονομικό και οικολογικό τρόπο θέρμανσης. Η βιομάζα pellet οικιακής χρήσης είναι καθαρό φυσικό ξύλο (δασική βιομάζα) χωρίς χημικές προσμίξεις το οποίο αφού το αλέσουν, αφαιρούν την υγρασία σε ειδικά ξηραντήρια, το συμπιέζουν σε μικρά κυλινδρικού σχήματος  τεμάχια διατομής 6 mm και μήκους 150-300 mm, η θερμογόνος του ισχύς κυμαίνεται από 4100-4400 Kcal/Kg. Τo  pellet  ως καύσιμο πρέπει να είναι πιστοποιημένο και να έχει σε εμφανές σημείο πάνω στην σακούλα της συσκευασίας του  την ένδειξη DIN PLUS  και EN PLUS Α1 όπως επίσης και τις επίσημες μετρήσεις των πιστοποιήσεων όσον αφορά την  ανά κιλό θερμογόνο ισχύ, τις εκπομπές, το υπόλοιπο στάχτης κ.λπ. 

Οι καλοί λέβητες pellet αποτελούν ένα εναλλακτικό οικολογικό τρόπο θέρμανσης διότι η θερμική τους απόδοσή τους είναι μεγάλη >90% ενώ η εκπομπές ρύπων προς το περιβάλλον είναι μικρότερες σε σύγκριση με τα ορυκτά καύσιμα όπως το πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο. Στην Ευρωπαϊκή ένωση κράτη με μεγάλη οικολογική συνείδηση όπως η Γερμανία, η Αυστρία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλες επιδοτούν τον καταναλωτή για την αγορά πιστοποιημένων λεβήτων pellet Ενεργειακής κλάσης 5 προς  αντικατάσταση των παραδοσιακών λεβήτων ορυκτών καυσίμων (πετρελαίου και αερίου) που αποδεδειγμένα μολύνουν το περιβάλλον και συντείνουν στην αύξηση του φαινομένου του θερμοκηπίου στην ατμόσφαιρα.

Τα τελευταία χρόνια ειδικότερα, εντοπίζεται έντονη προτίμηση στους λέβητες pellet κι αυτό οφείλεται σε ένα σύνολο παραγόντων, την υψηλή αποδοτικότητα, την μεγάλη οικονομία στη  θέρμανση που προσφέρουν, την οικολογική τους καύση, τον εύκολο χειρισμό τους, το χαμηλό κόστος εγκατάστασης και συντήρησης κ.α. Δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη γνώση χειρισμού, καθώς το μοναδικό που χρειάζεται να γίνει, είναι να ανάψει κάποιος χειροκίνητα ή αυτόματα τον λέβητα (προσφέρονται και οι δύο δυνατότητες) για να τεθεί σε λειτουργία και να γεμίσει την δεξαμενή του με pellet.Η λειτουργία τους είναι πλήρως αυτοματοποιημένη, το δοχείο της καύσης είναι αυτοκαθοριζόμενο και η μικρή ποσότητα στάχτης που δημιουργούν αφαιρείται εύκολα από τον θάλαμο καύσης με τη χρήση μιας απλής ηλεκτρικής σκούπας στάχτης.

Αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού και με σεβασμό στο περιβάλλον  η Εταιρεία μας αντιπροσωπεύει και εισάγει στην Ελληνική αγορά τους λέβητες  pellet των εταιρειών PALAZZETTI και STEP Ιταλίας όπως και της BIODOM Σλοβενίας, . Οι εταιρείες αυτές είναι πρωτοπόρες στην έρευνα και παραγωγή συστημάτων θέρμανσης με καύσιμο υλικό τη βιομάζα pellet. Οι λέβητες pellet  των εταιρειών αυτών που σας προμηθεύουμε είναι οι πιο σύγχρονοι που κυκλοφορούν παγκοσμίως, η θερμική τους απόδοση ξεπερνά το 92% και φθάνει έως 96,6%, είναι πιστοποιημένοι σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής ένωσης και ανήκουν στην Ενεργειακή κλάση 5. Είναι εύχρηστοι και χαρακτηρίζονται από την ποιοτική, αποδοτική, οικολογική και την οικονομική τους λειτουργία,  με  μεγάλη ανθεκτικότητα και αντοχή στο χρόνο.


Εμείς επιδιώκουμε να σας παρέχουμε το καλύτερο,και γι’ αυτό τον λόγο σας εφοδιάζουμε με τέτοιου είδους ποιοτικά προϊόντα.

 

Λέβητες, Pellet