Σχετικά με μας - starfire.gr

Η STARFIRE, είναι μια εξελισσόμενη και ανερχόμενη εταιρεία, η οποία από το 1982 εδράζει στην Θεσσαλονίκη και έχει ως βασικό πεδίο δραστηριοποίησης την εισαγωγή και την κατασκευή προϊόντων που αφορούν την θέρμανση όπως είναι τα ενεργειακά τζάκια, οι λέβητες αερίου, οι λέβητες pellet , οι σόμπες pellet και εν γένει τα δομικά προϊόντα.
 

Η έδρα της επιχείρησης , ο εκθεσιακός χώρος,  ο χώρος παραγωγής και αποθήκευσης των προϊόντων της εταιρείας μας στεγάζονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις το μέγεθος των οποίων ανέρχεται στα 10.000 m². Ο χώρος παραγωγής είναι άρτια μηχανολογικά εξοπλισμένος ώστε να επιτυγχάνεται η ποιοτική παραγωγική διαδικασία που επιδιώκουμε. 
 

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο συνεισφέρει σημαντικά στον επαγγελματισμό και την ποιοτική εργασία που μας διακατέχει.
 

Επιδιώκουμε να εξυπηρετούμε κάθε ενδιαφερόμενο αγοραστή, γι‘ αυτό και συντηρούμε Πανελλαδικό δίκτυο αντιπροσώπων το οποίο φροντίζει να σας εφοδιάζει με τα προϊόντα μας.
 

Η αξιοπιστία μας, μας έχει καταστήσει  αποκλειστικό αντιπρόσωπο και εισαγωγέα των εταιρειών PALAZZETTI,BIODOM, STEP, DCM, ROCCHEGGIANI, STILE, BONFANTE, EUROGRIFER.
 

Η συνεργασία μας με τις παραπάνω εταιρίες, σας παρέχει: ενεργειακά τζάκια, λέβητες αερίου, λέβητες pellet, σόμπες pellet και σόμπες ξύλου, λέβητες βιομάζας, λέβητες καλαμποκιού,ηλιακούς θερμοσίφωνες,μεταλλικές καπνοδόχους ΙΝΟΧ, ξύλινα δάπεδα, είδη κήπου, barbeque,  περιφράξεις και βιομηχανικές σχάρες.
 

Επιδίωξη μας είναι να σας παρέχουμε πιστοποιημένα επώνυμα προϊόντα πρώτης ποιότητας, τα οποία χαρακτηρίζονται από την άριστη κατασκευή και μεγάλη αντοχή τους στο χρόνο.