Φιλτρα
  • Τιμή
    € -
Κατηγορίες

Ενεργειακά Τζάκια Ξύλου Palazzetti - starfire.gr

Ενεργειακά Τζάκια Ξύλου Palazzetti - starfire.gr

ΤΖΑΚΙΑ ΞΥΛΟΥ PALAZZETTI

 

Τα ενεργειακά τζάκια καύσης ξύλου Palazzetti είναι πραγματικά συστήματα θέρμανσης. Οικολογικά, στιβαρά , ανθεκτικά στην πάροδο του χρόνου, με υψηλές πιστοποιημένες αποδόσεις, μπορούν να θερμάνουν ολόκληρα σπίτια.

Τα τζάκια με καύση ξύλου είναι ιδανικά τόσο ως ενιαία και μοναδική πηγή θέρμανσης όσο και για ενσωμάτωση με σύνδεση στα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης με πετρέλαιο, φυσικό αέριο ή υγραέριο, με αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση να αποτελούν την βέλτιστη λύση για τη μείωση της κατανάλωσης και του ετήσιου κόστους θέρμανσης.

Τα ενεργειακά τζάκια με καύση ξύλου διαθέτουν δύο τύπους συστημάτων θέρμανσης, αέρα ή νερού, και έχουν σχεδιαστεί για δύο τύπους αναγκών:

  • για όσους έχουν ήδη τζάκι και σκοπεύουν να το αντικαταστήσουν με ένα νέο χωρίς να αλλάξουν τη δομή και την επένδυση του παλιού τζακιού στη περίπτωση αυτή εισάγεται το καινούριο τζάκι ως ένθετο-κασέτα (σειρά Ecopalex) μέσα στην  εστία του παλιού τζακιού  
  • ή για όσους σκοπεύουν να εγκαταστήσουν ένα νέο τζάκι (σειρά Ecomonoblocchi και Termopalex) με καινούρια διακόσμηση-επένδυση διαλέγοντας στη περίπτωση αυτή μέσα από την μεγάλη γκάμα διακοσμήσεων της Palazzetti

 

Ενεργειακά, Τζάκια, Ξύλου, Palazzetti