Φιλτρα
  • Τιμή
    € -
Κατηγορίες

Τζάκια Palazzetti - starfire.gr

 

Ενεργειακά Τζάκια Palazzetti

 

Η Starfire σας προμηθεύει τα τζάκια της κορυφαίας παγκοσμίως ιταλικής εταιρείας Palazzetti της οποίας είμαστε ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδος.

Πιο κάτω θα δούμε τις 5 μεγάλες κατηγορίες τζακιών Palazzetti η οποία κατασκευάζει επίσης σόμπες pellet και ξύλου, λέβητες pellet αλλά και προϊόντα όπως  barbeques και  φούρνους. 

Τα ενεργειακά τζάκια Palazzetti είναι κατασκευασμένα και πιστοποιημένα σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαικής Ένωσης. Είναι τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά τζάκια που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά. Διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, σας προσφέρουν μεγάλη θερμική ισχύ με  θερμική απόδοση που φθάνει το 87% επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα μεγάλη οικονομία στη κατανάλωση ξύλου. Είναι οικολογικά διαθέτοντας το πλέον εξελιγμένο σύστημα της  μετάκαυσης και αγαπούν τη φύση γιατί έχουν τις χαμηλότερες εκπομπές CO, ΝΟx και μικροσωματιδίων προς το περιβάλλον.

Παρέχεται εγγύηση ορθής λειτουργίας και πιστοποιείται η άριστη απόδοσή και  ποιότητα τους από την DΙΝ της Γερμανίας, την VKF-ΑΕΑΙ της Ελβετίας και την BV-G της Αυστρίας και την UNI Ιταλίας. 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ • ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ

Η αγορά ενός προϊόντος PALAZZETTI είναι μια επένδυση για το μέλλον 

Τζάκια, Palazzetti