Φιλτρα
  • Τιμή
    € -
Κατηγορίες

Ecomonoblocco - Ενεργειακά Τζάκια ΑΕΡΟΣ - starfire.gr

Ecomonoblocco - Ενεργειακά Τζάκια ΑΕΡΟΣ - starfire.gr

Ενεργειακά τζάκια ΑΕΡΟΣ (αερόθερμα) - ECOMONOBLOCCO PALAZZETTI

 

Τα ενεργειακά αερόθερμα τζάκια Ecomonoblocco της Palazzetti είναι ασφαλή, ανθεκτικά και οικολογικά μοντέλα. Αναπτύσσουν σημαντική θερμική ισχύ με ελάχιστη κατανάλωση χάρις στην μεγάλη θερμική τους απόδοση και μπορούν να θερμάνουν ένα ολόκληρο σπίτι μόνα τους, χάρις στους ισχυρούς ηλεκτρικούς ανεμιστήρες-βεντιλατέρ και τη δυνατότητα διοχέτευσης του ζεστού αέρα σε κανάλια αεραγωγών μπορούμε να μεταφέρουμε τον παραγόμενο ζεστό αέρα σε πολλά δωμάτια.

Τα τζάκια καύσης ξύλου Ecomonoblocco διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις, μπορεί να είναι μιας, δύο, τριών όψεων όπως και διαμπερή. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν μια μεγάλη κεραμική γυάλινη πόρτα με πλήρως ανασυρόμενο άνοιγμα για την ευρύτερη θέα της φλόγας.

Η μεγάλη εστία τους και η πλήρως εξαφανιζόμενη πόρτα, επιτρέπει επίσης να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για ψήσιμο στη σχάρα.

Η Palazzetti παράγει δύο διαφορετικές σειρές εστιών Ecomonoblocco , την Ecomonoblocco σειρά Classic και την Ecomonoblocco σειρά Design, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο οποιαδήποτε ενεργειακή και αισθητική ανάγκη σας.

 

Ecomonoblocco - Ενεργειακά, Τζάκια, Αερόθερμα, Palazzetti, Ξύλου