Συστήματα θέρμανσης με Βιομάζα (Ξύλο - Πέλλετ)

Posted by pantzalis 28/05/2020 0 Comment(s) Τα νέα μας,

 


ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΒΙΟΜΑΖΑΣ (ΞΥΛΟ-PELLET)

Τα συστήματα θέρμανσης με βιομάζα αντιπροσωπεύουν την καλύτερη εναλλακτική, οικονομική και πράσινη λύση για την θέρμανση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Χρειάζεται μόνο να επιλέξετε τον τύπο καυσίμου (πέλλετ, ξύλο ή χρήση και των δυο καυσίμων ξύλου / πέλλετ) και του τύπου διανομής θερμότητας που ταιριάζει καλύτερα σε συγκεκριμένες ανάγκες. Στην πραγματικότητα, τόσο τα τζάκια όσο και οι σόμπες θερμαίνουν με ακτινοβολία τον περιβάλλοντα χώρο και χάρις στην παραγόμενη θερμική ισχύ και τις νέες τεχνικές διανομής της θερμότητας (παροχή ζεστού αέρα με βεντιλατέρ, με κανάλια αεραγωγών, με ζεστό  νερό) μπορούν να θερμάνουν ολόκληρες κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.  

 


 

Τεχνολογία ΑΕΡΟΣ : Θέρμανση με μεταφορά του παραγόμενου ζεστού αέρα μέσω ηλεκτρικού ανεμιστήρα-βεντιλατέρ

Ομοιόμορφη διάχυση του ζεστού αέρα στο χώρο χάρις στον ηλεκτρικό ανεμιστήρα που βρίσκεται στη βάση της σόμπας ή του τζακιού. Σχεδιασμένος για να προσφέρει ένα διπλό πλεονέκτημα: βέλτιστη κατανομή θερμότητας (ο κρύος αέρας λαμβάνεται από κάτω-χαμηλά, ο ζεστός αέρας διαχέεται από επάνω-υψηλά) και ταυτόχρονα η θέση του διευκολύνει την ευκολότερη διέλευση αέρα ακόμη και με τον ηλεκτρικό ανεμιστήρα εκτός λειτουργίας (αποτελεσματική μεταφορά ακόμη και με ελεύθερη φυσική ροή του αέρα).

 


 

Τεχνολογία Air Pro System : Θέρμανση με κανάλια αεραγωγών 

Η τεχνολογία Palazzetti για την διανομή του παραγόμενου ζεστού αέρα σε πολλαπλούς χώρους (μέχρι 28 μέτρα μήκους κανάλια αεραγωγών - 14 μέτρα για κάθε ξεχωριστό κανάλι). Οι 2 ή 3 ηλεκτρικοί ανεμιστήρες της συσκευής λειτουργούν εντελώς ανεξάρτητοι μεταξύ τους για να μπορεί να γίνεται η διαχείριση της θερμοκρασίας ξεχωριστά στα διάφορα δωμάτια του σπιτιού.

 

 


 

Τεχνολογία Twin Air System: Θέρμανση με χρήση αεραγωγού

Έως 8 μέτρα μήκους κανάλι αεραγωγού διαμέτρου Ø 12 cm, ιδανικός τρόπος για να θερμάνετε δύο παρακείμενους χώρους. Διαβάστε για την διανομή του ζεστού αέρα με κανάλια αεραγωγών.

 

 


 

Tecnologia Zero Speed Fan

Σχεδόν όλα μας τα μοντέλα σομπών pellet Ecofire με βεντιλατέρ διαθέτουν και την λειτουργία Zero Speed Fan, δια της οποίας είναι δυνατόν να αποκλειστεί εντελώς η βεβιασμένη μεταφορά του παραγόμενου ζεστού αέρα μέσω του  βεντιλατέρ για να μπορέσετε να απολαύσετε την διάχυση της θερμότητας μέσω της ακτινοβολίας και της ελεύθερης φυσικής μεταφοράς του αέρα. Αυτή η τεχνολογία μειώνει την κατανάλωση ρεύματος αυξάνοντας ταυτόχρονα την ακουστική άνεση.

 

 


 

Τεχνολογία ΝΕΡΟΥ: Θέρμανση με ζεστό νερό μέσω του υδραυλικού συστήματος θέρμανσης του σπιτιού

Όλα τα προϊόντα μας με τεχνολογία νερού θερμαίνουν το νερό του υδραυλικού συστήματος θέρμανσης και το νερό που προορίζεται για ζεστό νερό χρήσης ΖΝΧ. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μοναδικό  σύστημα θέρμανσης ή να ενσωματωθούν στο δίκτυο θέρμανσης μαζί με έναν παραδοσιακό λέβητα , ή στα συστήματα θέρμανσης τελευταίας γενιάς σε συνδυασμό με ηλιακούς συλλέκτες, αντλίες θερμότητας, συστήματα με συσσωρευτή πολλαπλών πηγών ενέργειας . Λειτουργούν μέσω όλων των συστημάτων διανομής θερμότητας (μέσω καλοριφέρ όπως και μέσω συστημάτων θέρμανσης δαπέδου / οροφής)

Είναι εξαιρετικά εύκολη και γρήγορη στην εγκατάσταση τους χάρις στην ενσωματωμένη υδραυλική μονάδα: κλειστό δοχείο διαστολής, κυκλοφορητής ενεργειακής κατηγορίας Α, βαλβίδα αντι-συμπύκνωσης, μανόμετρο, βαλβίδα ασφαλείας, βαλβίδα εξαερισμού.

 


 

Τεχνολογία ΝΕΡΟΥ/ΑΕΡΑ: Θέρμανση με νερό και αέρα 

Η τεχνολογία αυτή διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα ενός μοντέλου νερού προσφέροντας ταυτόχρονα και ζεστό αέρα στο περιβάλλον όπου είναι εγκατεστημένη η σόμπα με την χρήση ηλεκτρικού ανεμιστήρα. 

 

 

Leave a Comment