Φιλτρα
  • Τιμή
    € -
Κατηγορίες

Σόμπες Palazzetti

Ενεργειακές Σόμπες Palazzetti

Η εταιρεία μας σας προμηθεύει τις ενεργειακές σόμπες pellet και ξύλου της ιταλικής εταιρείας Palazzetti της οποίας είμαστε ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδος. Οι ενεργειακες σόμπες χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες τις σόμπες pellet και τις σόμπες ξύλου αναλόγως του υλικού καύσης που χρησιμοποιούν.Το pellet οικιακής χρήσης είναι καθαρό φυσικό ξύλο χωρίς χημικές προσμίξεις και θερμογόνος ισχύς του κυμαίνεται από 4100-4400 Kcal/Kg. Το pellet ως καύσιμο πρέπει να είναι πιστοποιημένο και να έχει σε εμφανές σημείο πάνω στην σακούλα της συσκευασίας του  την ένδειξη DIN PLUS  και EN PLUS Α1 όπως επίσης και τις επίσημες μετρήσεις των πιστοποιήσεων όσον αφορά την  ανά κιλό θερμογόνο ισχύ, τις εκπομπές ρύπων, την εμπεριέχουσα υγρασία, το υπόλοιπο στάχτης κ.λπ. Το ξύλο επίσης που χρησιμοποιούμε ως καύσιμο πρέπει να είναι καθαρό ξύλο του δάσους και όχι επεξεργασμένο βιομηχανικά με βερνίκια και άλλα χημικά, η υγρασία του δε δεν πρέπει να ξεπερνά το 15%. Η θερμογόνος ισχύς ενός καλού ξύλου όπως η οξιά με υγρασία <15% είναι 3500 Kcal/Kg.

Οι σόμπες Palazzetti χωρίζονται σε δυο μεγάλες κατηγορίες, τις αερόθερμες αυτές οι οποίες ζεσταίνουν αέρα και τις καλοριφέρ οι οποίες ζεσταίνουν νερό. Στην αερόθερμη σόμπα ο αέρας μεταδίδεται με φυσική ή βεβιασμένη μέσω ηλεκτρικού ανεμιστήρα, σε κάποια μοντέλα προσφέρεται επίσης τη δυνατότητα της μεταφοράς αυτού του ζεστού αέρα μέσω αεραγωγών  και σε άλλους χώρους.  Η σόμπα καλοριφέρ λειτουργεί ως ένας λέβητας και μέσω του ζεστού νερού που παράγει μπορούμε να ζεστάνουμε ομοιόμορφα όλο το σπίτι μας μέσω των σωμάτων  καλοριφέρ, μπορεί επίσης να  ζεσταίνει και το boiler για να έχουμε και ζεστό νερό χρήσης. Οι σόμπες καταλαμβάνουν μικρό χώρο σε σχέση με άλλους μηχανισμούς θέρμανσης, η εγκατάστασή τους είναι εύκολη και μπορούν ταιριάξουν απόλυτα με τον χώρο σας. Παράγονται σε διάφορα σχέδια και με διαφορετικά υλικά επένδυσης, ώστε να ικανοποιούν και τα πιο απαιτητικά αισθητικά κριτήρια.

Η εταιρεία μας, σας προμηθεύει με
σόμπες της Palazzetti, εταιρεία της οποίας είμαστε αντιπρόσωποι και διανομείς των προϊόντων της σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για μια από τις καλύτερες Ιταλικές εταιρείες παγκοσμίως που εκτός από τις ενεργειακές σόμπες τις οποίες σας προμηθεύει με βασικό μεσάζοντα την εταιρεία μας, κατασκευάζει επίσης τα ενεργειακά τζάκια, λέβητες pellet αλλά και άλλα προϊόντα όπως είναι οι barbeques και οι φούρνοι.

Οι
σόμπες της Palazzetti σας προσφέρουν μεγάλη θερμική ισχύ, με την καλύτερη θερμική απόδοση για μεγάλη οικονομία στη κατανάλωση καυσίμου, διαθέτουν το σύστημα της  μετάκαυσης και αγαπούν τη φύση γιατί έχουν τις χαμηλότερες εκπομπές CO και μικροσωματιδίων προς το περιβάλλον.

Οι
σόμπες της Palazzetti που σας προμηθεύουμε είναι οι πιο σύγχρονες που κυκλοφορούν παγκοσμίως, η θερμική τους απόδοση φθάνει έως 96,6%, είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής ένωσης και ανήκουν στην Ενεργειακή κλάση 3 και 5. Είναι εύχρηστες και χαρακτηρίζονται από την ποιοτική, αποδοτική ,οικολογική και την οικονομική τους λειτουργία,  με  μεγάλη ανθεκτικότητα και αντοχή στο χρόνο.
Παρέχεται εγγύηση ορθής λειτουργίας και πιστοποιείται η άριστη απόδοσή και  ποιότητά τους από την DΙΝ της Γερμανίας, την VKF-ΑΕΑΙ της Ελβετίας και την BV-G της Αυστρίας και την UNI Ιταλίας.

Εμείς επιδιώκουμε να σας παρέχουμε το καλύτερο, και γι’ αυτό τον λόγο σας εφοδιάζουμε με τέτοιου είδους ποιοτικά προϊόντα.

Σόμπες, Palazzetti