Φιλτρα
  • Τιμή
    € -
Κατηγορίες

Ενεργειακές Σόμπες Ξύλου - Ξυλόσομπες Palazzetti

Ενεργειακές Σόμπες Ξύλου - Ξυλόσομπες Palazzetti
Με την εγγύηση της
STARFIRE
με την τεχνολογία της
PALAZZETTI
 
ΠΟΙΟΤΗΤΑ • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ
 
Η αγορά ενός προϊόντος PALAZZETTI είναι μια επένδυση για το μέλλον

Ενεργειακές σόμπες ξύλου Palazzetti

Οι σόμπες ξύλου Palazzetti έχουν ως βασική λειτουργία την οικιακή θέρμανση. Το ξύλο που χρησιμοποιούμε ως καύσιμο πρέπει να είναι καθαρό ξύλο του δάσους και όχι επεξεργασμένο βιομηχανικά με βερνίκια και άλλα χημικά, η υγρασία του δε δεν πρέπει να ξεπερνά το 15%. Η θερμογόνος ισχύς ενός καλού ξύλου όπως η οξιά με υγρασία <15% είναι 3500 Kcal/Kg, αν το συγκεκριμένο ξύλο έχει υγρασία 50% η θερμογόνος του ισχύς πέφτει στις 2000 Kcal/Kg. Το ξύλο μετά την υλοτόμηση του όταν στεγνώνει σε εξωτερικό περιβάλλον σε 3 μήνες η υγρασία του είναι ≥ του 60%,σε 6 μήνες ≥ του 45%, σε 12 μήνες ≥ του 30%, σε 24 μήνες κυμαίνεται από 15-20%.

Οι 
ενεργειακές σόμπες ξύλου Palazzetti χωρίζονται σε δυο μεγάλες κατηγορίες, τις αερόθερμες αυτές οι οποίες ζεσταίνουν αέρα και τις καλοριφέρ οι οποίες ζεσταίνουν νερό. Στην αερόθερμη σόμπα ο αέρας μεταδίδεται με φυσική ή βεβιασμένη μέσω ηλεκτρικού ανεμιστήρα. Η σόμπα καλοριφέρ λειτουργεί ως ένας λέβητας και μέσω του ζεστού νερού που παράγει μπορούμε να ζεστάνουμε ομοιόμορφα όλο το σπίτι μας μέσω των σωμάτων  καλοριφέρ, μπορεί επίσης να  ζεσταίνει και το boiler για να έχουμε και ζεστό νερό χρήσης. Οι σόμπες καταλαμβάνουν μικρό χώρο σε σχέση με άλλους μηχανισμούς θέρμανσης, η εγκατάστασή τους είναι εύκολη και μπορούν ταιριάξουν απόλυτα με τον χώρο σας. Παράγονται σε διάφορα σχέδια και με διαφορετικά υλικά επένδυσης, ώστε να ικανοποιούν και τα πιο απαιτητικά αισθητικά κριτήρια.

Η εταιρεία μας, σας προμηθεύει με 
σόμπες ξύλου της Palazzetti, εταιρεία της οποίας είμαστε αντιπρόσωποι και διανομείς των προϊόντων της σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για μια από τις καλύτερες Ιταλικές εταιρείες παγκοσμίως που εκτός από τις ενεργειακές σόμπες ξύλου τις οποίες σας προμηθεύει με βασικό μεσάζοντα την εταιρεία μας, κατασκευάζει επίσης ενεργειακές σόμπες pellet, ενεργειακά τζάκια, λέβητες pellet αλλά και άλλα προϊόντα όπως είναι οι barbeques και οι φούρνοι.

Οι 
σόμπες ξύλου της Palazzetti σας προσφέρουν μεγάλη θερμική ισχύ, με την καλύτερη θερμική απόδοση για μεγάλη οικονομία στη κατανάλωση καυσίμου, διαθέτουν το σύστημα της  μετάκαυσης και αγαπούν τη φύση γιατί έχουν τις χαμηλότερες εκπομπές CO και μικροσωματιδίων προς το περιβάλλον.

Οι ε
νεργειακές σόμπες της Palazzetti που σας προμηθεύουμε είναι οι πιο σύγχρονες που κυκλοφορούν παγκοσμίως, η θερμική τους απόδοση φθάνει έως 84%, είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής ένωσης. Είναι εύχρηστες και χαρακτηρίζονται από την ποιοτική, αποδοτική ,οικολογική και την οικονομική τους λειτουργία,  με  μεγάλη ανθεκτικότητα και αντοχή στο χρόνο.
Παρέχεται εγγύηση ορθής λειτουργίας και πιστοποιείται η άριστη απόδοσή και  ποιότητά τους από την DΙΝ της Γερμανίας, την VKF-ΑΕΑΙ της Ελβετίας και την BV-G της Αυστρίας και την UNI Ιταλίας.

Εμείς επιδιώκουμε να σας παρέχουμε το καλύτερο, και γι’ αυτό τον λόγο σας εφοδιάζουμε με τέτοιου είδους ποιοτικά προϊόντα.

Ενεργειακές, Σόμπες, Ξύλου, Ξυλόσομπες, Palazzetti